Tahsin Aydoğmuş

Bakmak Görmek Farketmek

2 Saat 2 Dakika

1500₺

EĞİTİMİ SATIN AL

Tahsin Aydoğmuş fotoğrafçılığa, fotoğraf çekmeye farklı bir yaklaşım ortaya koyarak, eğitim serisi oluşturdu. 8 dersten (8 videodan) oluşan bu seride, fotoğrafın üç temel unsurunu ele alıyor.

Ders 1 - Bakmak, Görmek, Farketmek
Ders 2 - Göz ve Fotoğraf Makinesi
Ders 3 - Objektif
Ders 4 - Diyafram
Ders 5 - Enstantane, Perde Hızı
Ders 6 - Işık, FNL
Ders 7 - ISO
Ders 8 - Pozlama

Eğitmenin Notu

Bu eğitim paketinde, biz, dünyayı tanımanın, güzelliklerini ve heyecanını yaşamanın yollarından birisinin fotoğraf olduğundan hareketle, bir başlangıç yaptık. Biraz farklı bir yaklaşım yolu ile fotoğrafçılığı öğrenmek isterseniz, buyurun, sizi bekliyoruz.

Tahsin Aydoğmuş

1953 yılında Malatya'da doğdu. 1985 yılından beri fotoğrafla uğraşıyor. 1979 - 2003 yılları arasında Ayasofya Müzesinde çalışmış ve bu ortam fotoğrafına birçok açıdan kaynaklık etmiştir. 1994 Ballantine yarışmasında başarı ödülü, 1996 aynı yarışmada büyük ödülü kazandı. 1997 Ballantine başarı ödülü. 1998 Fuji Film Türkiye Basın Fotoğrafçısı ödülü. 1998 Fuji Film Türkiye Röportaj ödülünü kazandı..1998 8. Devlet Fotoğraf yarışmasında "Başarı Ödülü" kazandı. 1999 4. LEICA Fotoğraf Olimpiyatı'nda Büyük Ödülü kazandı. 2001 Uluslararası Fotoğraf Federasyonu tarafından AFIAP ünvanı verildi.

Fotoğrafları yerli yabancı pek çok dergi ve yayınlarda yayınlanan fotoğrafçının işler çeşitli uluslararası karma sergide yer aldı. Bugüne değin 7 kişisel sergi açan Tahsin Aydoğmuş, birçok fotoğraf etkinliklerinde yer aldı. İstanbul'da yaşamakta olan Aydoğmuş halen uzun süreçli fotoğraf projeleri üzerinde çalışmaktadır. Son altı yıldır Urfa belgeseli hazırlamaktadır.

Emekli olduktan sonra kurduğu kendi atölyesinde fotoğraf çalışmalarını sürdürmekte.. Daha önce renkli saydam çalışmaları yapan Aydoğmuş son yıllarda "arşival baskı" teknikleri ile siyah beyaz çalışmalara ağırlık vermiştir.

Eğitmenin Tüm Eğitimleri

Fotoğraf Eğitimi

Bakmak Görmek Farketmek

Tahsin Aydoğmuş 2 Saat 2 Dakika ~ 1500₺ ~

Fotoğraf Eğitimi

Fotoğrafta Kompozisyon`a Giriş

Tahsin Aydoğmuş 1 Saat 58 Dakika ~ 1500₺ ~