Barış İnce

Yaratıcı Yazarlık

1 Saat 38 Dakika

700₺

EĞİTİMİ SATIN AL

10 dersten (videodan) oluşan bu programda Bariş İnce, öykü, deneme, romanın uzun yolculuğundan örneklerle, yazarlık üzerine tartışıyor. Ufuk açıcı bu eğitime katılmanızı dileriz.

Yaratıcı Yazarlık - Ders 1
Yaratıcı Yazarlık - Ders 2
Yaratıcı Yazarlık - Ders 3
Yaratıcı Yazarlık - Ders 4
Yaratıcı Yazarlık - Ders 5
Yaratıcı Yazarlık - Ders 6
Yaratıcı Yazarlık - Ders 7
Yaratıcı Yazarlık - Ders 8
Yaratıcı Yazarlık - Ders 9
Yaratıcı Yazarlık - Ders 10

Eğitmenin Notu

Yazmanın büyülü bir kısmı varsa, bunu kimse kimseye öğretemez. Ama yazmanın inceliklerini, gelin birlikte tartışalım. Gelin, çağrılınca gelmeyen ilham perisine ulaşalım. Bir yerlerde sıkışmış kelimelerin önünü açalım.

Barış İnce

Barış İnce, 1982’de İzmir’de doğdu. İlköğrenimini İzmir Mustafa Reşit Paşa İlköğretim Okulu’nda, ortaöğrenimini İzmir Karşıyaka Anadolu Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi’nde İngilizce İktisat Bölümü’nden mezun oldu. Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi Bölümü’nde yüksek lisans yaptı.

Uluslararası ekonomi dergisi BusinessWeek dergisinde muhabirliğe başladı. 2007 yılında BirGün gazetesinde editör olarak işe girdi. Bu gazetede haber müdürlüğü, yazıişleri müdürlüğü gibi görevlerde bulundu. BirGün Pazar’da öyküleri yayım­landı. 2013 yılında Çağdaş Gazeteciler Derneği, 2014 yılında ise Tür­kiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından Yılın Başarılı Gazetecisi Ödülü’ne layık görüldü.

Yedi Yetmiş çocuk edebiyat dergisini çıkardı. Neye Göre adlı bir tiyatro oyunu bulunmaktadır. Bavul Dergi’de öykü ve denemeleri, BirGün gazetesinde makaleleri yayımlanmaktadır. İlk romanı Çelişki 2017 yılında çıktı

Eğitmenin Tüm Eğitimleri

Yazarlık / Edebiyat

Yaratıcı Yazarlık

Barış İnce 1 Saat 38 Dakika ~ 700₺ ~